ÉRTÉK VAGY! Jótékonysági sport- és játéknap
Önkormányzat
Turisztika
Művelődési ház

Szeptember 9-én a vonyarcvashegyi sportpályán, kellemes nyári időben, jó hangulatban lezajlott, immáron negyedik alkalommal, a hagyományos Érték vagy! jótékonysági sport- és játéknap.

ÉRTÉK VAGY! Jótékonysági sport- és játéknap bejegyzés borítóképe

A rendezvényen több mint 100 gyermek, szüleik és sportkedvelők vettek részt. A gyerekek 6 pályán, játékos fociversenyeken, tizenegyesrúgó és dekázó versenyen mérhették össze tudásukat. Ismét a rendezvény vendége volt Kvárta Mátyás, Világbajnoki ezüstérmes, többszörös magyar bajnok freestyle focista. Látványos előadását követően, interaktív freestylefoci bemutatót tartott a gyerekeknek. Délben a résztvevők bográcsgulyással csillapíthatták étvágyukat. Köszönet érte Keserű Zoltán séfnek és segítőinek, Vincze Anitának, Lázárné Molnár Adriennek, Szabó Ildikónak és gyermekeinek, Kötél Hangának és Zsombornak. A gyerekek a tombolasorsoláson értékes nyereményekkel gazdagodtak. Ezúton is köszönjük a tombola felajánlásokat! Fő támogatóink voltak a LISSÉ Édességgyár, a BioTech USA. A rendezvényen összegyűlt adományokból a Vonyarcvashegy FC BlazePodot vásárolt, hogy ezzel az új innovatív, reakciófejlesztő edzésmódszerrel színesítsék a gyerekek sportolását.
A szervezők : Vonyarcvashegy FC, Vonyarcvashegy Nagyközség Önkormányzata, Művelődési Ház és Könyvtár Vonyarcvashegy 2024 májusában rendezik a következő ÉRTÉK VAGY! sport- és játéknapot.