Színház az Erdőben!
Önkormányzat
Turisztika
Művelődési ház

Az Imre Sándor Szeretetszínház és SzínMűHely Vonyarcvashegy egy újabb különleges helyszínen, az erdei Liget Színpadon, a Fénykereszt Vonyarcvashegy lábánál mutatták be a Lázár Ervin: A Négyszögletű Kerek Erdő mesejátékát.

Színház az Erdőben! bejegyzés borítóképe

Az idén 20 éves, "Példakép – Példaképp” díjas Imre Sándor Szeretetszínház és SzínMűHely Vonyarcvashegy júliusban, egyedülálló módon egy igazán különleges helyszínen, a legendás Magyar Tenger Disco-ban adta elő . Az előadás után közös játék és tinidisco szórakoztatta a gyerekeket. Az est bevételével a Disco vezetősége a Szeretetszínház és SzínMűHely működését támogatta. Augusztus 2-án egy újabb különleges helyszínen, az erdei Liget Színpadon, a Fénykereszt Vonyarcvashegy lábánál mutatták be a mesejátékot, a Veszprém-Balaton 2023 EKF pályázaton nyertes színházi előadássorozat részeként. A helyszínt a tulajdonos, a Vonyarcvashegyi Erdőbirtokossági Társulat biztosította. Köszönjük Kovács Ferenc elnök úr támogatását!

https://tvkeszthely.hu/hirek/10600-ujabb-kulonleges-helyszinen-lepett-fel-az-imre-sandor-szeretetszinhaz?fbclid=IwAR0CiqdKuV6kX-GPfnwL3OfMU-XnOE5SZxwjb-sc7-wnL5ZV3MhAeSmA2Is