Újévi koccintás
Önkormányzat
Lidó Strand
Turisztika
Művelődési ház

Nagy érdeklődés mellett került megrendezésre az önkormányzat által szervezett újévi koccintás Vonyarcvashegyen, ahol Pali Róbert polgármester köszöntötte a meghívott vendégeket.

Újévi koccintás bejegyzés borítóképe

Vonyarcvashegy gazdasági szereplőit, vállalkozóit, az intézmények és civil szervezetek vezetőit, valamint a környékbeli polgármestereket és az önkormányzat partnereit látta vendégül Vonyarcvashegy Nagyközség Önkormányzata és Pali Róbert polgármester január 12-én a művelődési ház nagytermében. Évértékelő köszöntőjében a polgármester beszámolt a 2023-as év fejlesztéseiről, a futó pályázatokról és jövőbeni tervekről. Mindenkinek megköszönte az egész éves munkát, és beszédében kiemelte, hogy a jövőben is kellenek a közös célok és a közös tevékenységek. Hangsúlyozta, hogy az embereket nem megosztani kell, hanem összekovácsolni, és összhangot, harmóniát és biztonságot kell teremteni a településen.

A jó hangulatú rendezvényen a Babos-Piller Duó, valamint a 30 éves Zalai Balaton-parti Ifjúsági Fúvószenekar Vonyarcvashegy rézfúvós kvartettje működött közre. A koccintást követően állófogadáson látták vendégül a megjelenteket.