Önkormányzati hivatal épületének felújítása Vonyarcvashegyen

Önkormányzati hivatal épületének felújítása Vonyarcvashegyen

Nyomtatható verzió

Kedvezményezett neve: Vonyarcvashegy Nagyközség Önkormányzata

Pályázati felhívás neve, kódszáma: Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítés - VP6-7.2.1-7.4.1.1-16

A projekt címe, azonosító száma: Önkormányzati hivatal épületének felújítása Vonyarcvashegyen - 1775765756

A szerződött támogatás összege: 49.999.984 Ft

A támogatás mértéke: 85 %

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A Vidékfejlesztési Program keretén belül a Vonyarcvashegyi Közös Önkormányzati Hivatalnak helyet adó épület külső felújítására került sor, mely elsődlegesen energetikai szempontokat szolgált, de hangsúlyos volt a megfelelő esztétikai megjelenés biztosítása is.

A projekt költségvetése még 2016-ban készült, így a beruházás megvalósítása érdekében az önkormányzat részéről az eredetileg tervezettnél jóval nagyobb hozzájárulást kellett biztosítani.

Egy eredménytelen közbeszerzési eljárás után 2018. év végén kezdődtek meg a munkálatok, melyek 2019. nyarára fejeződtek be.

A pályázat keretében homlokzati felújításra, előtetők megújítására, külső hőszigetelésre, nyílászárók cseréjére, a tetőszerkezet felújítására és a fűtési rendszer korszerűsítésére is sor került.

A projekt eredményes végrehajtását követően egy gazdaságosan fenntartható, külső megjelenésében megújult és eleganciát tükröző hivatali épület került átadásra.

A projekt befejezési dátuma: 2019.12.04.